»Bygg »Snickeri »Entreprenad »Fria offerter!

E-post: info@anculusbygg.se

VÄLKOMMEN TILL ANCULUSBYGG AB

Anculusbygg AB, tidigare känd som Optimus bygg HB. Företaget billdades år 2007 av tre syskon:

 • Ewa Andersson, tidigare ägare till enskildfirman ANCULUS.
 • Mariusz Moczek
 • Michal Moczek

Från och med första dagen som företaget bildades på tillförlitligheten byggde bolaget en bas med sina kunder med en hög grad av tillfredsställelse med två sektorer: hushållsnära tjänster samt bygg och renoverings tjänster.

Efter första året som företaget fanns på marknaden ledde syskonen till att bilda ett aktie bolag med namnet: Anculus AB.

Flera års tufft arbete som var uppskattad av alla kunder

Efter flera år på den svenska marknaden tillfredsställde företaget alla sina kunder som köpte hushållsnära tjänster eller bygg tjänster från oss. För att klara av marknadens samt kundernas behov växte företaget och anställde ny personal. Efter flera års tufft arbete som var uppskattad av alla kunder letade företaget efter nya idéer och lösningar för att klara av marknadens behov splittrades Anculus AB till två sektorer. Vid slutet av år 2011 börjades förberedelserna för att därefter börja år 2012 som två separata och självständiga bolag:

ANCULUS AB – Ewa Andersson

ANCULUSBYGG AB – Mariusz Moczek, Michal Moczek

ANCULUSBYGG AB erbjuder tjänster inom bygg och renovering från A till Ö

Tills idag samarbetar dessa två företag med varandra så mycket som det är möjligt och med en tacksamhet till varandra och andra minns båda bolagen alla goda år som de fick dela med varandra.

ANCULUSBYGG AB erbjuder tjänster inom bygg och renovering från A till Ö och orädd att ta ansvar alltid inträffar som första utförande (total entreprenören). Anculusbygg AB utför mindre såsom större projekt och ställer alltid två mål:

 • hög kvalité på tjänsterna
 • tillfredställelse av kunderna

Företagets anställda är väl kvalificerade inom bygg branschen

ANCULUSBYGG AB är vådligt populär runt Enskede, Nacka, Satsjö- boo och Värmdö samt hos andra kunder från hela Stockholms område.

Företagets anställda är väl kvalificerade inom bygg branschen för att klara av kraven som Svenska bygg reglerna samt kvaliteansvarig ställer vid bygge av ett hus eller en till-byggnad.

Anculusbygg AB håller alltid sina terminer med därefter godkännda besiktningar och slut besiktningar utan några problem eller hinder.

Ägarna till företaget är straffria och har aldrig haft några problem med den svenska lagen samtidigt som företaget har aldrig varit försenad med några betalningar till Skatteverket eller leverantörer.

Beviset för tillförlitligheten och trovärdigheten är en stor mängd av företags stam kunder som hela tiden kommer tillbaka tillsammans med nya idéer för att förbättra och höja standarden på sina villor och bostäder.

Vid behov samarbetar ANCULUSBYGG AB med:

FREDELLS BYGGVARUHUS, HYRPOOLEN, J. MARK & FASTIGHETSSERIVCE, HANVIKENS ELEKTRISKA AB, RB RÖRTEKNIK AB, ÅRSTAFÄLLTETS ÅKERI AB, BRINKENS PLÅTSLAGERI AB och MÅLARMÄSTERN’S FÄRGBUTIK.

Bolagets siffror hanteras av Ekonomiporten AB.

ALLTING och ALLA på Anculusbygg ab är försäkrade på Trygg Hansa AB.

Anculusbygg ab är professionellt och seriöst företag till alla:

 • små och stora projekt
 • små och stora investerare
 • små och stora kunder

Det enda du behöver göra är:

 1. Kontakta oss.
 2. Träffa oss.
 3. Bestämma dig.

Du och din familj kommer att få uppleva lycka och nöje även i eran bostad. Självklart efter utförda arbeten av Anculusbygg AB. Testa oss!