»Bygg »Snickeri »Entreprenad »Fria offerter!

E-post: info@anculusbygg.se

Referenser

Undertill kan ni läsa om vad våra referenskunder tycker om det abete vi utfört, tveka inte att kontakta oss vid frågor.

   

Om- och tillbyggnad på Värmdö

 

Vårt hus är byggt på 1930-talet och har byggts till i några omgångar genom åren. År 2011 bestämde vi oss för att göra den större renovering och utbyggnad som vi länge pratat och drömt om. Vi ville bygga ut undre planet med ca 30 m2 för att fördubbla köket och skapa ett extra sovrum, det innebar att entrén flyttades till framsidan av huset och ersatte vår glasveranda. På övervåningen byggde vi istället in en balkong och fick en ny, större glasveranda ovanpå entrén. Förutom allt detta så ville vi tilläggsisolera och sätta ny träfasad på hela huset. Inomhus fick de nya ytorna värmegolv och golv och ytskikt totalrenoverades. Sammantaget innebar detta ett jätteprojekt som i praktiken påverkade precis hela huset både inne och ute, och eftersom vi har två små barn så var vi naturligtvis oroade över vilka påfrestningar detta skulle innebära.

Den 16 september 2011 satte grävaren skopan i marken första gången och Mariusz lovade att göra sitt yttersta för att vi skulle kunna fira julen i vårt ombyggda hus. Under de kommande månaderna jobbade Anculusbygg AB med en imponerande fart. Killarna kom klockan sju varje morgon, inte fem över sju, och när vi kom hem runt femsnåret på dagarna kunde vi alltid se det sista av grovstädningen för dagen. Det vi minns mest är kanske den 100% insatsen varje dag, vi upplevde att all energi och tid lades på att föra projektet i mål.

De oväntade händelser som alla projekt med äldre hus innebär, hanterades otroligt effektivt utan knappt någon tidsförlust alls eftersom Anculusbygg AB hade möjlighet att skicka in mer resurser när behov uppstod. Anculusbygg AB var helt öppna för vilka delar av entreprenaden man själv ville sköta, och de hjälpte gärna till med inköp och tips men även med att göra färdigt om tiden inte räckte till.

Under hela projektet så höll vi en mycket bra löpande kontakt där viktiga frågor stämdes av, och däremellan var Anculusbygg AB ansvarsfullt självgående. Känslan för kvalitet är djupt rotad hos Mariusz och vill man gå emot hans yrkesmässiga rekommendationer så har man en tuff diskussion framför sig, något som är viktigt vid denna typ av projekt.

Hur gick det då? Lördagen den 17 december 2011, en vecka före jul, fick vi hjälp av Anculusbygg AB (städdelen) med finstädning inomhus, då var hela projektet färdigt. Resultatet blev helt fantastiskt och precis som vi väntat oss. Vi hade målning av fasaden ute kvar eftersom det inte gick att göra på vintern, och det var vi överens om sedan tidigare att ta den kommande våren. Hela projektet blev klart inom den tidplan som Mariusz satt upp tillsammans med oss från dag 1.

Sammanfattningsvis kan man säga att med Anculusbygg AB fick vi effektivitet, noggrannhet och mesta möjliga värde för pengarna. Men kanske viktigast av allt, för Mariusz och Anculusbygg AB så upplevde vi att tidplanen och våra förväntningar var en hederssak. Vi upplevde att de gjorde sitt allra yttersta för att göra hela projektet så smidigt och bra som möjligt för vår familj. Anculusbygg AB får våra varmaste rekommendationer och lyckönskningar i framtida projekt.

Värmdö, februari 2013

Helene och Martin

   

Renovering i Huddinge

 

Vi är mycket nöjda med den servicen Anculusbygg AB står för. Alltid trevliga och lätta att ha att göra med. Flexibla och omtänksamma. Anculusbygg inte bara renoverar, bygger och målar. De gör det lilla extra. Ser de små sakerna och kommer med egna idéer och genomtänkta förslag till förbättringar och förändringar.

Till skillnad från många andra byggföretag och hantverkare så städar de efter sig och håller arbetsplatsen i ordning. Du vet vad jag känner gällande kvalitén på "arbetarna". Vissa är mer och andra mindre men alla fyller sin funktion och lär sig hela tiden.

Att jag sedan tycker att du, Michal och Lukasz är överlägset bättre än de andra vet ni. Kommer det till smådetaljerna så är Michal den jag vill ha. Fogarna och detaljerna i badrummet uppe och stenväggen nere är outstanding och det är mycket pga din bror.

Vi är såå nöjda med er och trivs otroligt bra med att ha er som hjälper oss när vi behöver hjälp, skulle kunna skriva hur mycket som helst om er men jag tror att detta räcker annars får du säga till.

Mia

   

Bygge och renovering i Nacka

 

Vi har uteslutande använt Anculusbygg AB vid renovering och tillbyggnad av våran villa i Nacka under de senaste 4 åren. Anculusbygg har bland annat målat, spacklat, byggt kök och badrum, genomfört tillbyggnad på ca 40 kvm samt byggt en carport.

Vi är mycket nöjda med på vilket sätt Anculusbygg AB har genomfört arbetet. Innan respektive projekt har påbörjats har vi tillsammans med Mariusz från Anculusbygg AB noggrant gått igenom arbetet och fått en detaljerad uppskattning om arbetstid samt materialkostnader som i slutändan alltid visat sig stämma mycket väl.

Vi upplever Anculusbygg AB som kunniga, seriösa, proffsiga och mycket pålitliga. De har alltid varit måna om att upprätthålla en god kundrelation och är alltid tillgängliga på telefon. Vid de tillfällen det uppstått situationer som omedelbart behöver lösas har de alltid ställt upp med kort varsel och har aldrig uteblivit vid överenskommen tid.

Anculusbygg AB kan mycket varmt rekommenderas.

Jessica och Gustav

   

Husrenovering i Gamla Enskede

 

Jag och min fru blev rekommenderade att anlita Anculusbygg AB när vi skulle renovera vårt hus. Mariusz Moczek och hans byggkillar har hjälpt oss med tillbyggnader, målning av fasad och grund, omläggning av tak inklusive allt plåtarbete.

Vidare så har Anculusbygg AB  utfört en hel del arbeten inomhus hos oss. Mariusz och hans killar svarar alltid i telefon när man söker dem, de är punktliga och trevliga och de håller rent och snyggt omkring sig. Hos oss har de alltid utfört ett mycket proffsigt hantverk och varit tillmötesgående i våra önskemål.

När de har jobbat hos oss så har de alltid varit hänsynsfulla och diskreta och därigenom minimerat våra besvär under renoveringen. 

Vi är mycket nöjda med Anculusbygg AB, och kommer absolut att anlita dem i framtiden.

Benny och Åsa, Gamla Enskede.

 

   

Målning & snickeriarbete i Täby

 

Anculusbygg AB har lyckats kombinera hög kvalitet på sitt hantverk med god kommunikation, punktlighet och stor lojalitet. I kombination med att de alltid lämnar arbetsplatsen i utmärkt skick blir de den perfekta samarbetspartnern!

Charlotte

   

Tillbyggnad & renovering i Gamla Enskede

 

Vi har genom åren anlitat flera olika hantverkare och kan varmt rekommendera Anculusbygg AB, de är utan tvekan de bästa vi anlitat! De är helt enkelt fantastiska att samarbeta med. Levererar alltid högsta kvalitet, är mycket noggranna, jobbar hårt och snabbt, håller uppgjorda tidsplaner, är prisvärda och ytterst trevliga och professionella.

Helen och Gunnar Gamla Enskede

 

 

   

Bygge och renovering i Lindingö

 

Vi har kännt förtroende för Anculusbygg AB kompetens under hela projektet. De har genomgående levererat hög kvalitet, tagit ett helhetsansvar, givit bra råd och stöd, samt hittat smarta lösningar på de utmaningar som har uppstått under processen. Personerna på Anculusbygg AB  är även mycket trevliga och lätta att samarbeta med.

Mårten

   

Tillbyggnad i Gamla Enskede

 

Vi har anlitat Anculusbygg AB  för stora och små renoveringar och utbyggnader, inomhus- och utomhusbyggen. Varje gång har de utfört arbetet snyggt, tryggt och i tid. Anculusbygg AB  är en byggfirma som det är lätt att kommunicera med, har ett brett kunnande och håller vad de lovat. Vi kommer anlita dem igen. 

Maria och Johan

Tillbyggnad i Gamla Enskede

 

Vi är mycket nöjda med det arbete som Anculusbygg AB utförde i samband med tillbyggnaden av vår villa. Kontakterna mellan oss och företaget har präglats av förtroende och öppen dialog. Arbetet utförs effektivt och med stor hantverksskicklighet och man kompromissar aldrig med kvaliteten på byggnadsmaterialet. Under hela processen är det dessutom alltid rent och snyggt.

Katarina och Pelle

   

Tillbyggnad i Gamla Enskede

 

Anculusbygg AB är snabba, noggranna, pålitliga och kunniga. De jobbar stenhårt och blir klara på överenskommen tid. Vår utbyggnad i två plan med grävning, murning, knepiga takvinklar, finsnickeri inomhus, putsning och målning tog ca 8 veckor. Och då fixade de även till utsidan med gräsmatta, grusgångar & stenläggning!

Vi är väldigt nöjda och har rekommenderat Anculusbygg AB  till grannar & vänner, som också är väldigt nöjda!

Åsa och Patrik

   

Renovering- och målningsarbete irunt om i Stockholm

 

Har du höga krav på arbeten inom byggnation och dessutom vill känna dig trygg? Då ska du använda dig av Anculusbygg AB. Efter flera utförda renoveringar av Mariusz och hans team kan jag lämna de bästa rekommendationerna.

Christer

 
   

Tillbyggnad i Enskede

 

Vi gjorde en utbyggnad med Anculusbygg AB och är väldigt nöjda med både genomförandet och resultatet! Anculusbygg AB höll tidplan, budget och koordinerade bygget på ett bra sätt. Vi kan varmt rekommendera Anculusbygg AB.

Tobias och Linda, Enskede

   

Tillbyggnad i Enskede

 

Vi kom i kontakt med Anculusbygg AB via några grannar som fått sin källare så snyggt renoverad av dem. Efter att först ha hjälpt oss med lite inomhusförbättringar, kändes det självklart att även be dem om hjälp med tillbyggnationen. Anculusbygg AB är punktliga, noggranna, håller snyggt omkring sig och är lättsamma att ha att göra med.

Därför kan vi varmt rekommendera Anculusbygg AB som entreprenör!

Charlotte och Patrik, Enskede

   

Renovering- och målningsarbete i Enskede

 

Vi har ganska mycket erfarenhet av entreprenörskap och bygg firmor och kan därför säga att de arbeten Anculusbygg AB utfört har gjorts grundligt och med omsorg.

Kommunikationen med ansvariga byggare varit tydlig, enkel och med snabb feedback på våra tankar och åsikter. Det här företaget har hållit vad de lovar både vad gäller kvalitet och tidsplan. Det har dessutom alltid varit ordning runt byggplatsen, vilken vi som husägare uppskattat. Därför kan vi utan tvekan rekommendera Anculusbygg AB.

Niklas och Karin 

 
   

Villarenovering i Nacka

 

Anculusbygg AB har utfört ett flertal arbeten i min fastighet.

Som exempel kan nämnas:

  • renovering av badrum och tvättstuga
  • totalrenovering av flera sovrum
  • golvläggning
  • målningsarbeten
  • altanbyggnation

Fördelen med Anculusbygg AB är deras bredd och noggrannhet. Att de dessutom lämnar rimliga priser gör inte saken sämre.

Nöjd villaägare i Nacka

   

Totalrenoveringen av källare i Enskede

Vi kan med nöje rekommendera Anculusbygg AB, ett i vår mening mycket seriöst och kunnigt byggföretag som bland annat har ansvarat för totalrenoveringen av vår källare - ett omfattande projekt som inbegrep alltifrån el- och rördragning till betonggjutning, plattsättning, våtrumsbyggnation och finsnickeri.

Det vi framför allt har uppskattat är byggmästarens (och medarbetarnas) tillgänglighet, personliga engagemang och fokus på kvalitet i arbetet. Vårt intryck är att Anculusbygg AB inte frestas att ta genvägar och att resultatet talar för sig själv.

Jesper och Anna

   

Byggge och renovering i Vändelsö

 

I Maj 2005 fick vi hjälp av Anculusbygg AB som totalentreprenör av vårat hus och garage. Husstommen levererades från Gotlands takstolsfabrik och restes även av dom, men sedan tog Anculusbygg AB bygg över. I augusti 2005 stod huset inflyttningsklart. Det var med stor glädje vi följde husbygget, och kunde flytta in tidigare än planerat. Under 2006-07 färdigställdes även garaget och tomten med Anculusbygg AB hjälp.

Nu har vi bott här i över sju år, med mycket glädje och härliga minnen. Tack Anculusbygg AB!! ni har betytt mycket för våran familj.

Med Vänlig Hälsning

Åsa o Peter

   

Tillbyggnad och renoveringar i Lännersta

 

Vi har anlitat Anculusbygg AB  för små och stora jobb under flera år. De levererar alltid med hög kvalitet. De kommer i tid, är noggranna och duktiga. De håller snyggt och rent under projektet. Dessutom är de väldigt trevliga att ha och göra med.

Katerina och Patrik , Saltjö-boo